Jag tog socionom examen 1982, därefter vidareutbildat mig i flera psykoterapeutiska modeller och även i personlig utveckling/kommunikation. Det har nu blivit 36 års erfarenheter inom området och läs gärna mer under fliken "Om mig". 

Mina kunder kommer från Falköping, Skövde, Skara, Götene, Herrljunga, Vara,Tidaholm, Sandhem, Mullsjö, Habo, Jönköping, Lidköping, Ulricehamn och Borås.

 

Erfarenheter av kunder

Jag hade under en längre tid farit illa på min arbetsplats av olika skäl. Jag brände ut mig, då jag försökte för länge utan att be om hjälp. Stödet behövdes under lång tid för att läka, men det är ovärderligt vad jag lärt mig om mig själv och hittat sätt att rehabilitera mig på lång sikt./Pia 45 år

Vi bråkade mycket min man och jag. Jag valde då att gå på egna samtal för att försöka komma till rätta med vår kommunikation. Faktum är att det fungerar idag, då jag kan bemöta de flesta situationerna mycket bättre än tidigare./Sofie 31 år

Jag är egen företagare och jag hade börja tappa fotfästet. Min relation påverkades  och självförtroendet börja svaja i företaget. Jag fick hjälp med bearbetande samtal och stöd i mitt företagande. Det blev min räddning att hitta styrfarten i mitt liv igen./ Anders 43 år

 

Har du kommit i en situation där det är svårt att komma vidare med tankar och känslor som tynger dig?

Lever du i en relation som inte fungerar som du önskar?

Är du egen företagare och behöver stöd i din personliga utveckling?

 

Jag har arbetat med behandling under många år och har flera terapeutiska utbildningar, vilket gör att jag kan vara flexibel utifrån dina behov. Mitt förhållningssätt är att vi påverkas av den miljö vi lever i och att vi alla har resurser för att utvecklas. Jag utgår ifrån hur du har det idag och hur du önskar ha det i framtiden och anpassar mina olika arbetsmodeller utifrån vad som kan hjälpa just dig. Det kan vara KBT, ACT, gestaltterapi, NLP, familjesystem terapi, meditation eller hypnosterapi.

De områden de flesta söker hjälp för är oro, ångest, beteendesvårigheter, svag självkänsla, utbrändhet, nedstämdhet och svårigheter i relationer. Det är även ett flertal småföretagare som söker stöd i sin personliga utveckling för att nå framgång i sitt företagande. 

Min roll som terapeut är att lyssna och ställa frågor ur en annan synvinkel än vad du är van vid. Och använda behandlingsmodeller så du kan få bearbeta svåra upplevelser, stärka din självkänsla och ge träning i nya sätt att hantera olika situationer. Det är också viktigt med fantasi och humor för att nå framgång i en förändring. Min målsättningen är att guida dig att hitta möjligheter till ökad livskvalitet. 

"Du kan känna dig helt trygg att komma på besök hos mig gällande risk för corona smitta, då vi följer samtliga rekommendationer. Jag själv är också vaccinerad. Om du har förkylningssymtom erbjuder vi Skype samtal som alternativ till besök på mottagning.  "

 

Kvällsmottagning i Falköping

Terminalgatan 3

(även "skype "samtal går att boka)

Telefontid 8.30-9.30

Varmt välkommen

Lena Rasmussen

Leg socionom/psykoterapeut