Jag har socionom examen sedan 1982, därefter vidareutbildad i psykoterapi och personlig utveckling/kommunikation, vilket betyder att jag är legitimerad inom området. Det har nu blivit 35 års erfarenhet och läs gärna mer under fliken "Om mig". 

Mina kunder kommer från Falköping, Skövde, Skara, Götene, Herrljunga, Tidaholm, Sandhem, Mullsjö, Habo, Jönköping, Lidköping, Ulricehamn och Borås.

Erfarenheter av kunder

Jag hade under en längre tid farit illa på min arbetsplats av olika skäl. Jag brände ut mig, då jag försökte för länge utan hjälp. Stödet behövdes under lång tid för att läka, men det är ovärderligt vad jag lärt mig mycket om mig själv och hitta sätt att rehabilitera min själ och hjärna./Pia 45 år

Vi bråkade mycket min man och jag. Jag valde då att gå på egna samtal för att försöka komma till rätta med vår kommunikation. Faktum är att det fungerar idag, då jag kan bemöta de flesta situationerna mycket bättre än tidigare./Sofie 31 år

Jag är bara 21 år och mamma hitta Lena på nätet. Jag hade så många svårigheter med bla oro och ångest. Mamma och pappa betala mina samtal. Nu börjar jag hitta mig själv, vem jag är och hur jag vill vara framöver. Ångesten och oron har också nästan försvunnit.Vi använda oss bla av hypnosterapi som hjälp mig otroligt mycket. /Peter 21år.

Jag är egen företagare och jag hade börja tappa fotfästet. Min relation börja svikta och självförtroendet börja svaja i företaget. Jag fick hjälp med bearbetande samtal och stöd i mitt företagande. Det blev min räddning att hitta styrfarten igen./ Anders 43 år

 

Att vara i känslomässig obalans tar mycket på krafterna.

Genom att ta dina funderingar och känslor på allvar ger du dig chansen till en förändring.

Och leva det liv just du önskar.

 

 

När du kommer första gången så samtalar vi om hur ditt liv ser ut i dagsläget och vad du vill förändra. När vi sedan fortsätter terapin använder jag mig av olika modeller som jag tagit till mig under årens lopp, så som KBT, gestaltterapi, familjesystemteori, NLP, hypnosterapi mm. För att komma till rätta med det du önskar kan innehållet vara bearbetande samtal, upplevelsebaserade övningar, hemuppgifter och en hel del är också intresserade av fördjupad hypnosterapi. Du kan läsa mer under fliken "samtalsterapi/psykoterapi och hypnos". Det jag fokuserar på i behandling är hur dina tankar och känslor styr ditt handlande och hur vi kan använda dina resurser.

 

Några exempel på områden jag kan hjälpa dig med är:

  • självkänsla, ångest, oro, stress, nedstämdhet, utbrändhet
  • förändra beteende, relationssvårigheter i din familj, parsamtal
  • svåra relationer på din arbetsplats eller stärka ditt ledarskap
  • stärka dig som egen företagare genom personlig utveckling

 

"Det sägs att några av mina styrkor är min förmåga att förstå varje individs värld, att vara medmänniska och att jag har kreativa arbetsmodeller."

 

Dag- och kvällsmottagning i Falköping och även vägledning via "Skype".

 

Varmt välkommen!

Lena Rasmussen