Om Vivere

Vivere betyder "att leva" på latin och startades upp 1992 i Östergötland. Jag flyttade hit till västergötland och öppnade då min mottagning här i Falköping för 15 år sedan.

Jag har lång erfarenhet från behandlingsarbete som anställd innan jag öppna egen mottagning. Det är från socialtjänst familjebehandling, behandlingshem, ansvarig för rehabiliteringsprojekt på Vårdcentral, företagshälsovård och familjerådgivning.

Mina kunder kommer främst till mig för att de föredrar ett privat alternativ i stället för företagshälsovård, psykolog på vårdcentral eller kommunal familjerådgivning. Och tyvärr upplever många också att de inte fått tillräcklig hjälp från landstinget och söker därför min special kompetense i privat mottagning. Ett flertal läkare hänvisar också till min mottagning.

Innehållet i mina tjänster är samtalsterapi/psykoterapi och rådgivning/stödsamtal. Jag är till för dig när det uppstår svårigheter i livet och vill ha stöd och hjälp för att komma vidare. Flera kunder får ersättning för sina samtal av arbetsgivaren, där man själv betalar arvodet och sedan får ersättning från sin arbetsgivare i efterhand.

Jag har nyligen öppnat möjlighet till digitala samtal med ett lägre arvode, då det är tufft för många idag psykosocialt och ekonomiskt.

 

F-skatt och ansvarsförsäkring.