Arvoden/betalningsvillkor

  • Enskilda samtal 910 kr/tim
  • Är du under 25 år 890 kr/tim.
  • Parsamtal 940 kr/tim
  • Uppdrag där företag anlitar mig 1200kr/tim
  • Telegonrådgivning 450 kr/halvtimma och arvode beräknas på varje påbörjad kvart.
  • Skype samtal är 910 kr/tim enskilda och par 940 kr/tim
  • Samtliga priser är inkl moms och betalas kontant eller via swish

När vi bokar ett första samtal och kommer överrens om hur vi skall fortsätta vårt samarbete, så skapar jag utrymme i min verksamhet så att du skall få regelbunda tider. Om du ändrar tid påverkas andra hjälpsökande, då du blockerar tider som i regel inte kan erbjudas till någon annan med så kort varsel (tider blir då stående tomma). I regel så stör det också behandlingsprocessen som är planerad och en fungerande verksamhet.

Avboka tid oavsett skäl, skall ske senast kvällen innan en hel vardag innan avtalade tiden nästa vardag. Exempelvis senast måndag kväll om din tid är på onsdag. Jag kan då ev ha möjlighet att erbjuda tid till någon annan. Återbud med kortare tid än ovan och uteblivet besök debiteras med arvode. Vanligtvis tar jag emot även om man har förkylningssymton, men i dagsläget med rekommendationer för Corona spridning erbjuder jag o mina kollegor samtalstid via "skype" som alternativ under samma vecka på dagtid (eftersom jag inte har tillgång till Skype på min mottagning). Om du väljer bort erbjudandet om skypesamtal sker debiterar vi med halvt arvode på faktura via mail. 

 

"Tidbokningsintervallerna ligger som regel med två veckors framförhållning. Om du ändra en tid med kort varsel så kan den som regel inte bokas in av någon annan och tiden står tom och du blockerar utrymme för andra hjälpsökande." Och du kan få vänta två veckor innan jag kan ge dig en ny tid.

Tackar på förhand för att du respekterar detta.