Om mig

Jag har drivit min verksamhet i 14 år varav 8 år i Falköping. Jag kommer inte ifrån den här trakten och det verkar vara en stor fördel för många som önskar anonymitet.

Min sammanlagda erfarenhet av behandlings- och förändringsarbete har nu blivit 35 år. Innehållet i min versamheten är samtalsterapi/psykoterapi och stödsamtal i personlig utveckling. Områderna är självkänsla, relationssvårigheter, krisbearbetning, känslomässig utmattning, nedstämdhet, beteendeförändring, ångest och oro. En hel del egna företagare kommer också som vill nå framgång i sitt ledarskap och företagande. Jag har även haft en del kurser i personlig utveckling.

Jag är legitimerad socionom ( 1982) och därefter i psykoterapi. Har kompetensutvecklat mig i KBT, gestaltterapi, familjesystemteori, NLP, hypnosterapi och den psykodynamiska processen.

I anställningsform har jag arbetat inom olika områden, så som socialtjänst barn- och familj/familjebehandling, elevvård på skola, familjerådgivning, behandlingshem, psykiatrisk avdelning och varit ansvarig för projekt i psykosocial rehabilitering på vårdcentral. Har även gjort uppdrag till företagshälsovård under flera år 

Under alla yrkesverksamma år har jag haft regelbunden handledning med varierande inriktning och även gått i egen terapi i olika omgångar (vilket i min bransch är ett krav för kvalitetssäkring). Min nuvarande handledare är leg psykolog/psykoterapeut/hypnosterapeut. Jag deltar även i träningsgrupper inom personlig utveckling och aktiviteter i Svenska föreningen i KBT (sfKBT).