Om mig

Jag har drivit min verksamhet i 18 år varav 12 år här i Falköping. Jag kommer inte ifrån den här trakten och det verkar vara en stor fördel för många som önskar anonymitet. Jag arbetar också helt oberoende av andra samarbetspartner.

Min sammanlagda erfarenhet av behandlings- och förändringsarbete har nu blivit 36 år och min inriktning och målsättning har alltid varit att fokusera på individens behov och egna resurser som kan utvecklas. Innehållet i min versamheten är samtalsterapi/psykoterapi, stödsamtal i personlig utveckling och kommunikation. Områderna är självkänsla, krisbearbetning, känslomässig utmattning, nedstämdhet, beteendeförändring, ångest, oro, parterapi mm. Jag har även haft en del utbildning i personlig utveckling och kommunikation.

Mina utbildningar är legitimerad socionom (1982) och därefter flera års vidareutbildningar i olika psykoterapeutiska modeller både i Norge och Danmark. Det är gestaltterapi utb i 1,5 år, NLP master practioner/ KBT 2.5 år för bla professor Sten Rönnberg (grundaren av KBT i Sverige), ACT, och hypnosterapi. Även handledning i familjesystemteori. 

I anställningsform har jag arbetat inom flera områden: socialtjänst barn- och familj/familjebehandling, skolkurator, kommunal familjerådgivning, behandlingshem för missbruk, psykiatrin och varit ansvarig för projekt i psykosocial rehabilitering på vårdcentral.