Om mig

Jag heter Lena Rasmussen och har drivit min verksamhet i 18 år varav 12 år här i Falköping. Jag kommer inte ifrån den här trakten och det verkar vara en stor fördel för många som önskar anonymitet. Arbetar helt oberoende av andra samarbetspartner.

Min sammanlagda erfarenhet av behandlings- och förändringsarbete har nu blivit 36 år och min inriktning och målsättning har alltid varit att fokusera på individens behov och egna resurser som kan utvecklas. Innehållet i min versamheten är samtalsterapi/psykoterapi, stödsamtal i personlig utveckling och kommunikation. Områderna är självkänsla, krisbearbetning, känslomässig utmattning, nedstämdhet, beteendeförändring, ångest, oro, parterapi, egna företagare som vill nå framgång i sitt företagande genom personlig utveckling mm. Jag har även haft en del utbildning i personlig utveckling och kommunikation och gjort uppdrag till Trygghetsrådet och företagshälsovård.

Mina utbildningar är socionom examen (1982) och därefter vidadreutbildningar i olika psykoterapeutiska modeller både som företagare och anställd. Inriktningarna är bla gestaltterapi, familjesystemteori, NLP, KBT, ACT, hypnosterapi, personlig utveckling/kommunikation och den psykodynamiska processen har alltid funnits med.

I anställningsform har jag arbetat inom flera områden: socialtjänst barn- och familj/familjebehandling, skolkurator, kommunal familjerådgivning, behandlingshem, psykiatrin och varit ansvarig för projekt i psykosocial rehabilitering på vårdcentral.